CS Čeština DE Deutsch EN English

Akce ve městě

Začátek akce: 25.2.2020 18:00

Cesto Pokec Show – Jindřich Böhm

Cesto Pokec Show je nezvyklé "talk show" tedy pokec s významnou osobností z ne ryze cestovatelského prostředí, avšak na téma cestování. Pokusíme se vám naše hosty představit v trochu jiném světle, než je běžně znáte, nevážně i vážně, s dostatečnou dávkou legrace a prapodivných témat, které jsou s cestami po světě tak nějak spjaty.

Již druhá akce se uskuteční 25. 2. 2020 od 18:00 v Kulturním domě Krásná Lípa a naším hostem bude Jindřich Böhm.

Jindřich Böhm, vrakový potápěč, dobrodruh a fotograf: Majitel IT firmy, potápějící se až do 100 metrových hloubek, objevitel několika vraků lodí a milovník lidských příběhů. Byl součástí několika podmořských expedic, kdy nejvýznamnější asi byla vyšetřovací akce k vraku potopené lodi Estonia. Díky této skutečnosti je na něj dodnes ve Švédsku vypsán zatykač. Jako fotograf sehrál důležitou roli v projektu "Století Miroslava Zikmunda", kde působil jako hlavní fotograf a jeho fotografie zdobí stejnojmennou knihu.

Přijal naše pozvání a souhlasil s tím, že ho můžeme vyzpovídat. Budeme si spolu povídat o potápění k známým i neznámým vrakům, potápění mezi žraloky a o švédském embargu. Nevynecháme jeho oblíbenou Namibii, Francii nebo focení polonahých domorodců v Amazonii. Jindra nám také poví jaká je role fotografa v pozadí natáčení filmu o legendě... Jindra je skvělý vypravěč a tak se máte opět na co těšit!

Vstupenky jsou v předprodeji za 100 Kč. Na místě budou v prodeji za 120 Kč. Pro objednávky a předprodej pište na bigtrip@bigtrip.cz nebo volejte na +420 777 34 24 38.

Plakátek ZDE:

Ladislav Bezděk, BigTrip.CZ

Kamera

Krásná Lípa - aktuální pohled na Křinické náměstí

Aktuální počasí

Zataženo

Teplota: 8,9°C
Zdánlivá teplota: 8,2°C
Vítr: bezvětří
Nárazy:  
Směr větru: -
Srážky: 0 mm/d
Vlhkost: 89%
Tlak: 1020,9 hPa

Akce ve městě

Program kina

Odstávky elektřiny

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

Rizika a nebezpečí

Jsme na Facebooku

logo Facebooku

Mobilní aplikace Česká obec

Krásná Lípa - mobilní aplikace Česká obec

Mapa Krásné Lípy

Krásná Lípa - mapa

Mapa Děčínska

Katalog sociálních služeb

Komunitní plánování na Šluknovsku - Katalog poskytovatelů sociálních služeb

Mobilní aplikace Artur

Odkazy